Din neste taxitur i Oslo kan være med en Tesla Model S

ingressimage_OsloTaxi.jpg Photo: ©OsloTaxi

– Drosjeeiere er konservative og vanskelig til å få med på nye ting, men nå ser jeg at flere er interesserte og at det kommer flere og flere elbiler inn i taxinæringen, forteller den ferske Tesla-eieren.

Trond Gustav Sømme forteller at han selv ble rammet av hjerteproblemer som gjorde at han ikke kunne puste ute i byen vinterstid på grunn av all forurensningen. – Jeg fant ut at det var på tide å ta et tak selv for å få til en endring, så dette er midt i blinken for meg på alle måter, forteller han.

Sømme understreker også betydningen av infrastruktur. – Hvis dette skal bli utbredt må infrastrukturen opp. Med egen erfaring vil jeg kunne fortelle politikerne hva vi trenger for at det skal kunne fungere, fastslår han.

Bellona har siden 2012 samarbeidet med Oslo Taxi om å få på plass løsninger som reduserer CO2-utslippet fra selskapet og dermed luftforurensningen i hovedstaden.

– Dette er en stor dag som markerer fremgangen i samarbeidet. Vi er stolte over å ha bidratt til dette og av taxisjåfør Trond som tør å gå foran, det er avgjørende for å drive utviklingen videre, konkluderer Martin Hviid Nielsen.

Vil du bli hentet i Tronds Tesla? Ring han direkte på 93257739.