Nyheter

8000 besøkte klimakonserten CC8

8000 var i Hafslundparken i Sarpsborg under klimakonferansen CC8.
(foto: hafslund)

Publiseringsdato: 10. juni, 2008

Skrevet av: Tone Foss Aspevoll

Klimakonserten i parken på Hafslund Hovedgård i Sarpsborg lørdag 7. juni ble en stor suksess. 8000 besøkte maratonkonserten med noen av Norges beste artister.

Rundt 8000 besøkte arrangementet som pågikk i hele tolv timer med et kobbel av Norges beste artister på scenen. I tillegg opptrådte lokale artister, barn og unge på en egen scene.

– Konserten var en fantastisk måte å formidle informasjon om klima til mange mennesker. Og at 8000 kom i parken er over all forventning, sier en storfornøyd Bellona-leder Frederic Hauge.

– Svært godt fornøyd

– Vi er svært godt fornøyd med besøket. Folk storkoste seg og kunne glede seg over gode artistopptredener. Konserten ble en flott avslutning på tre dager i Sarpsborg i klimasakens tegn. Det er også gledelig at en million kroner av billettinntektene går til vår medarrangør Bellona og deres kamp for et bedre miljø og klima, opplyser informasjonsdirektør Karen Onsager i Hafslund.

– Vi er kjempeglade for pengene konserten tilfører oss. De er viktige for Bellona for vårt videre arbeid for miljøet, sier Hauge.

CC9?

Frode Geitvik, direktør for samfunnskontakt i Hafslund og initiativtaker til CC8-konserten, sier at suksessen både med konferansen og konserten gir ham lyst til å gjenta dette.

– Nå skal vi imidlertid gå gjennom det hele i ro og mak før vi kan si noe bestemt om det blir et CC9 eller CC10, sier Geitvik.