Nyheter

Lukket formannskapsmøte i Sandefjord

Publiseringsdato: 17. september, 2002

Skrevet av: Marius Holm

Sandefjord kommune holder ekstraordinært formannskapsmøte i dag, for å vurdere nye opplysninger i Kilen-saken. Selv om saken er svært viktig for Sandefjords befolkning, holdes møtet lukket for allmennheten og pressen. –-Hva er det som ikke tåler dagens lys, spør Bellona.

Kamfjordkilen:

Skjebnen til det skandaløse mudringsprosjektet i Kamfjordkilen er forsatt uviss, etter at Bellona har lagt fram dokumentasjon på at prosjektet er både miljømessig og økonomisk uforsvarlig. Sandefjord kommune skal diskutere saken på et ekstraordinært formannskapsmøte i dag. Saken har svært stor betydning for miljøforholdene i fjorden, og vil få store økonomiske konsekvenser for kommunen. Saken har medført enorm interesse, etter at Bellona grep inn og fysisk blokkerte arbeidet på fredag.

Likevel skal formannskapsmøtet i kveld være lukket for presse og allmennhet. Bellona er svært skeptisk til kommunens hemmelighetskremmeri. – Hva er det kommunen prøver å skjule? Hva er det som ikke tåler dagens lys, spør Frederic Hauge i Bellona.