Nyheter

Ledige stillinger: Bellona søker marinbiolog og prosjektleder

Bellona-medarbeidere fra Oslo, Berlin, Brussel og Vilnius møttes i Oslo i desember.
Bellona-medarbeidere fra Oslo, Berlin, Brussel og Vilnius møttes i Oslo i desember.
Benjamin Strandqvist, Bellona

Publiseringsdato: 23. januar, 2023

Vil du være med på å utvikle nye og banebrytende løsninger i klima- og miljøkampen? Har du lyst til å bli en del av et tverrfaglig team i Norges mest innovative miljøorganisasjon?

Bellona søker nå etter medarbeidere som brenner for å skape nye løsninger, som har god forståelse av naturvitenskap og er samfunnsorientert. Er du i tillegg strukturert, god til å kommunisere og evner å jobbe selvstendig med komplekse problemstillinger, så vil vi gjerne høre fra deg.

Bellona er engasjert i alt fra dyrking av tare, saltvannsdrivhus i ørkenområder, nye råstoff til fiskefôr, revegetering og bioteknologiprosjekter med plastspisende larver. Hvorfor? Fordi hvordan vi forvalter økosystemene, hvordan vi skaffer til veie biomasse og hvordan vi utvikler matproduksjon, bioteknologi og bioøkonomi er avgjørende for våre muligheter til å takle klima- og naturkrisen. Gjennom vårt bioøkonomiteam øker vi nå innsatsen for å realisere nye miljøløsninger innen dette feltet.

Marinbiolog

I Bellonas arbeid med bioøkonomi har vi flere prosjekter og samarbeid under utvikling hvor vi ønsker å øke vår kapasitet med lavtrofisk kompetanse, se for eksempel prosjekt Råvareløftet og samarbeidet om Ocean Forest. Som rådgiver i Bellona vil du analysere klima- og miljøløsninger knyttet til bioøkonomi og lavtrofisk havbruk, foreslå posisjoner, utvikle forslag til ny politikk, representere Bellona i faglige og politiske sammenhenger, og bidra inn i vårt arbeid med prosjekter og partnere. Stillingen er plassert i team Bioøkonomi og tilsvarer rådgivernivå i Bellonas fagavdeling. En seniorrådgiverstilling kan vurderes for særlig kvalifiserte kandidater.

Les mer og søk på stillingen her

 Prosjektleder

Som prosjektleder vil du ikke bare lede små og store prosjekter, men også være med og utvikle en overordnet prosjektmetodikk. Prosjektlederarbeidet vil i stor grad være utadrettet mot våre partnere og nettverk. Du blir også involvert i våre fageksperters arbeid med å utvikle løsninger og politikk. Stillingen er plassert i team Bioøkonomi og tilsvarer seniorrådgivernivå i Bellonas fagavdeling, med rapportering til teamleder.

Les mer om og søk på stillingen her